Scroll down

32 Ses - Engelsiz Filmler Festivali

Özet

32 Ses - Engelsiz Filmler Festivali

32 Ses - Engelsiz Filmler Festivali

32 Ses

97'

ABD, 2022

Renkli, İngilizce; Türkçe ayrıntılı altyazı

Yönetmen: Sam Green

Görüntü Yönetmeni: Yoni Brook

Kurgu: Sam Green, Nels Bangerter

Müzik: JD Samson

Yapımcı: Josh Penn, Thomas O. Kriegsmann

Yapım: ArKtype, Impact Partners, Wavelenght

2024 Advanced Imaging Society Lumiere Awards; En İyi Belgesel Cinema Audio Society; Belgesel Film Ses Miksajında Üstün Başarı

Oscar adaylığı bulunan yönetmen Sam Green'den sürükleyici bir belgesel ve yoğun bir duyusal deneyim… Le Tigre ve MEN gibi ünlü gruplarıyla tanınan başarılı müzisyen JD Samson’ın özgün müzikleriyle katkıda bulunduğu film, benzerine az rastlanır bir sinema deneyimi sunuyor. Sesin zamanı bükme, sınırları aşma ve etrafımızdaki dünyayı algılayışımızı derinden şekillendirme gücü üzerine sinematik bir meditasyon olarak tanımlanan film, 32 ses araştırmasını bir araya getirerek sesin temel fenomenini araştırıyor.

Sam Green

New York çıkışlı bir belgesel yönetmeni olan Sam Green, 2004 yılında tamamladığı ilk uzun metraj yönetmenlik tecrübesi olan “The Weather Underground” ile En İyi Belgesel dalında Akademi Ödülü’ne aday oldu. Son yıllarda aralarında Yo La Tengo’yla çalıştığı “The Love Song of R. Buckminster Fuller” ve Kronos Quartet’le çalıştığı “A Thousand Thoughts”ın da bulunduğu bir dizi canlı belgesel projesine imza attı. Şu sıralar son filmi “32 Ses”i sinema formu dışında sahnelerde de canlı performans ile sergilediği turuna devam ediyor.

  • Vizyon Tarihi09 Haziran 2024
Film Festivali

Oyuncular

Seanslar

Bu tarihte herhangi bir seans bulunamadı!

Filmler