Scroll down

Blackpink: The Movie

Özet

Blackpink: The Movie

Blackpink: The Movie

Dünyanın dört bir tarafında sevilen kız grubu ‘BLACKPINK’ çıkışlarının 5. senesini BLACKPINK THE MOVIE filmiyle kutluyor. Film ‘BLINK’ (BLACKPINK’in hayran grubu) için eski hatıraları anmaları ve tutkulu performanslarının keyfini festival tadında çıkartmaları için özel bir hediye niteliğinde.

JISOO, JENNIE, ROSÉ ve LISA'dan oluşan BLACKPINK dünyaya ilk adım attıkları 8 Ağustos 2016 tarihinden beri sürekli olarak büyümeye devam ediyor. Son beş sene ne kadar yoğun olmuş olsa da tüm hatıralar, sahnedeki sevinç dakikaları ve parladıkları tüm anlar BLACKPINK THE MOVIE filminde "tüm hayranları için bir hediye niteliğinde" bir araya geliyor.

Film BLACKPINK grubunun tüm üyelerine odaklanan farklı kısımlardan oluşuyor. "Hatıralar Odası" BLACKPINK grubunun ilk çıkış yaptığı andan itibaren beş yıllık anılarından bir kısım oluşturuyor. "Güzellik" ise grubun dört üyesinin belirgin özelliklerini gözler önüne sererken bir yandan da merak uyandıran video çekimlerini bizlere aktarıyor. "Özel Röportajlar" kısmında ise grup üyelerinin hayranları için mesajlarını izleyeceğiz. Dahası, BLACKPINK grubunun sınırları aşan, kendilerine özgü ve dünyayı büyüleyen olağanüstü performansları, varlığını maksimum seviyede hissettirerek perdeyi dolduruyor.

BLACKPINK beyaz perdede "THE SHOW" (2021) ve "IN YOUR AREA" (2018) albümlerine ek olarak bir düzine hit olmuş şarkıyla huzurlarınızda olacak ve dünyanın dört bir yanındaki BLINK sanki hayran buluşması ya da canlı konserdeymiş gibi içlerine işleyecek bir deneyim yaşayacak.

 

  • Vizyon Tarihi04 Ağustos 2021
  • YönetmenSu Yee Jung
  • YönetmenOh Yoon-Dong
Belgesel Müzik-

Oyuncular

  • Kim Jisoo
  • Jennie Kim
  • Lalisa Manoban
  • Rosé Rosé

Seanslar

Bu tarihte herhangi bir seans bulunamadı!

Filmler