Scroll down

24. Dünyada İtalyan Dili Haftası - Şahsi Bir Mesele

Özet

24. Dünyada İtalyan Dili Haftası - Şahsi Bir Mesele

24. Dünyada İtalyan Dili Haftası - Şahsi Bir Mesele

"Şahsi Bir Mesele” (Una Questione privata, Rainbow - A Private Affair, 84’, 2017) Yönetmen: Paolo Taviani, Vittorio Taviani
Orjinal dilde, Türkçe ve İngilizce altyazılı
17 Ekim Perşembe – saat 19.00 @ Büyülüfener Sineması Salon 1

Oyuncular : Luca Marinelli, Marco Brinzi, Anna Ferruzzo, Francesco Turbanti

Savaşın ortasında ihanet ateşi ile yanan aşık bir adamın hayatta kalma mücadelesi...Sayısız ödül sahibi yaşayan efsane yönetmen kardeşler Paolo ve Vittorio Taviani’nin merakla beklenen yeni filmi!

1943, İtalya... Milton 2. Dünya savaşında faşistlere karşı mücadele etmiş ve etmeye devam eden bir gönüllü askerdir. Savaş sırasında ise aklında hep büyük aşkı Fulvia ve onun mektuplarda yazdığı güzel sözler vardır. Milton’u savaşın kanlı ve karanlık ortamında ayakta tutan tek şey Fulvia’ya tekrar kavuşacak olmasıdır. Fakat Milton, sevdiği kadının asker arkadaşı Giorgio ile beraber olduğunu öğrenir. Milton, mermilerin ve siperlerin arasında Fulvia ve Giorgio’yu arayarak ihanetin hesabını sormaya kararlıdır. Artık içinde olduğu savaşın değil, yüreğinde başlayan savaşın askeri olarak Milton hayatını bile hiçe sayarak savaş meydanlarında adeta birer hayalet olan Fulvia ve Giorgio’yu bulmak için yollara düşer.

  • Vizyon Tarihi17 Ekim 2024
Dram Savaş

Oyuncular

Seanslar

Bu tarihte herhangi bir seans bulunamadı!

Filmler