Scroll down

Sayara: İntikam Meleği - Özel Gösterim

Özet

Sayara: İntikam Meleği - Özel Gösterim

Sayara: İntikam Meleği - Özel Gösterim

Sayara: İntikam Meleği Gösterimi ve Can Evrenol Söyleşisi

🎬 Göçmen Sayara İstanbul’un iyi semtlerinden birinde hizmetli olarak lüks bir spor salonunda çalışmaktadır. Ablası Yonca, yasak ilişki içinde olduğu spor salonunun şımarık sahibi Barış ve 3 arkadaşı tarafından tecavüze uğrayıp öldürülür.

 
Barış’ın babası milletvekilidir. Göstermelik bir mahkemede olayın intihar olduğuna kanaat getirilerek Barış ve arkadaşları delil yetersizliğinden tutuksuz yargılanmak üzere salıverilirler. Ülkedeki sayısız benzer davadan biri gibi unutulup gideceği düşünülür.

Ancak Sayara’nın herkesten gizlediği bir sırrı vardır. Sayara’nın babası Türkmenistan’ın eski özel harekat komutanı, Türkmenistan’ın en güvendiği derin devlet figürlerinden biri ve Sovyet Sambo şampiyonlarından Şamil Bazarov’dur. Şamil Bazarov, küçük kızı Sayara’yı yakın dövüş konusunda bir ajan gibi eğitmiştir. Sayara o gece kendi adaletini kendi infaz etmeye ant içer.

✨ Can Evrenol, bağımsız korku filmleri Baskın (2015), Ev Kadını (2017) ve mini dizisi Çıplak (2020) ile tanınan Türk sinemacıdır. Çalışmalarında ağırlıklı olarak ailenin sosyal klostrofobisi, cinsellik ve rüyalara yer verir.

  • Vizyon Tarihi10 Ağustos 2024
Aksiyon Suç

Oyuncular

Seanslar

Bu tarihte herhangi bir seans bulunamadı!

Filmler