Scroll down

Suyun Üstü - Engelsiz Filmler Festivali

Özet

Suyun Üstü - Engelsiz Filmler Festivali

Suyun Üstü - Engelsiz Filmler Festivali

Suyun Üstü

115'

Türkiye, 2023

Renkli,  Türkçe, İngilizce; Türkçe ayrıntılı altyazı, İngilizce altyazı

Yönetmen: Aslıhan Ünaldı

Senaryo: Aslıhan Ünaldı

Görüntü Yönetmeni: André Jäger

Kurgu: Aslıhan Ünaldı, Melih Kaymaz

Müzik: Davut Özdemir, Deniz Güngör

Yapımcı: Kamen Velkovsky, Aslıhan Ünaldı

Yapım: Siren Film

Oyuncular: Nihan Aker, Elit İşcan, Serhat Ünaldı, Lila Gürmen, Eren Çiğdem, Oscar Pearce

2024 New York CineFest; En İyi Film, En İyi Yönetmen 2023 Adana Altın Koza Film Festivali; En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu LA Independent Women Films Awards; En İyi Yönetmen

New York’ta yaşayan Zeynep, Amerikalı eşiyle birlikte Muğla'da küçük bir sahil kasabasına varır. Parçalanmış bir aileye geri dönmüştür; ebeveynleri boşanmış, kız kardeşi ise ailesine yabancılaşmıştır. Aile, bir haftalık bir yelken seyahatine çıkacaktır. Bu gezi, aynı zamanda Zeynep’in yargılanmakta olan gazeteci babası Yusuf’un uzun zamandır görmediği kızlarıyla yeniden bağ kurabilmesi için son şansıdır.

Aslıhan Ünaldı

Aslıhan Ünaldı, İstanbul'da doğup büyümüş, şu anda Brooklyn'de yaşayan bir yönetmen. İstanbul Alman Lisesi'nden mezun oldu ve ardından Amerika Birleşik Devletleri'nde Yale Üniversitesi'nde fotoğrafçılık ve uluslararası ilişkiler alanlarında eğitim aldı. Yazarlığını ve yönetmenliğini üstlendiği çalışmaları birçok prestijli uluslararası festivalde yer aldı. Yönetmenlik kariyerinin yanı sıra, Columbia Üniversitesi ve New York Üniversitesi'nin lisansüstü film programlarında senaryo yazımı dersleri veriyor.

  • Vizyon Tarihi11 Haziran 2024
Film Festivali

Oyuncular

Seanslar

Bu tarihte herhangi bir seans bulunamadı!

Filmler